VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, August 21, 2009

Slideshow Babah

Sekarang pukul 3.40 pagi. MAMA dan babah masih tak tidur lagi. Masih terngiang-ngiang kat telinga ni Oyin cakap sesuatu yang MAMApun tak sangka yang dia akan cakap. Alkisahnyer MAMA suruh anak-anak berpuasa. Siapa lagi kalau bukan Adamme dan Oyin. MAMA bagitau suruh bangun sahur. Pastu tu tau tak apa yang Oyin balas...." Macam mana nak bangun kalau MAMA asyik tidur lambat, pastu bangunpun lambat"....berdesuzz kat telinga ni..hee....hee..hhee.. MAMA memang selalu tidur lewat sampai kekadang tu bawa ke subuh dan seterusnyer sampai anak-anak ke sekolah dan ngaji. Kalau dah tertidur tu, ngan babah sekali lambat. Masalahnyer, kekadang tu babah tido awal. Bila lambat, MAMA juga yang kena. Tak aciler macam ni..

Malam ni tolong babah uploadkan gambar-gambar kerja-kerja dia kat fotopages. Makin hari, MAMA tengok gambar-gambar babah makin meletoppp!!! Babah ni punya cite-cite yang besar dan MAMA tau 1 hari nanti, babah akan kotakan apa yang dia cakap sebab babah ni bukan jenis yang mudah mengalah. Nak tau apa-apa cite-cite dia??? Dia nak jadi PHOTOGRAPHER paling top kat MALAYSIA.....amin....MAMA akan sentiasa doakan...ni MAMA ada uploadkan sekali gambar-gambarnyer kat sini.....layaaannn....zaassss.....






Macam mana???OK tak???? Cantik-cantikkan gambarnyerr....Sesapa nak buat slide macam tu, bolehler upah babah...promote...sikit...

1 comment:

norash said...

cntik gambo2 nye..