VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, August 7, 2009

CONTEST BAJU RAYA SEDONDON

Kali ni nak join CONTEST BAJU RAYA SEDONDON anjuran Iburikazz. MAMA sekeluarga sememangnyer setiap tahun akan sedondon. Kalau pergi beraya kat rumah saudara-mara, orang dah tahu kami sekeluarga akan memakai kaler yang sama. Dan untuk contest ni juga ada beberapa syarat yang perlu dipatuhi ( kalau nak menang hheeee...heee..hee).

Anjuran :

1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.
- Dah follow dan dah add di bloglist

2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
- sesiapa yang nak join, boleh lah klik kat sini
3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon
- Sudah di upload

4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
- Dah letak kat gambar dan rasanya tema tahun ni, warna coklat kulit kayu. Sebab hubby awal-awal lagi dah tempah. Kain dah 2 tahun beli. jadi kena follow warna tu ler..!

5. Tinggalkan link anda di sini.ok?
- Confirm tinggalkan.

6.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
- Dah buat gak.


Tahun Raya : 2008 ( tengah pregnant )
Warna Tema : Gold
Nama Isteri : Shafizah binti Mohamad Shariff
Nama Suami : Haji Khairul Fazril bin Haji Abdul Wahab


Masa ni memang tak ada gambar berdua sebab dah tak sempat.
Gambar memang lain sikit. Hubby suka edit mengedit ni.



Tahun Raya : 2007
Warna Tema : Coklat
Nama Isteri : Shafizah binti Mohamad Shariff
Nama Suami : Haji Khairul Fazril bin Haji Abdul Wahab




Masa ni baju anak beli malam raya. Budak-budak tak banyak cerita.
Janji ada baju baru di pagi raya.


Tahun 2007 ada ler gambar berdua. Itupun anak-anak dah bising nak jalan.

3 comments:

lili11 said...

Banyaknya kontes kat cyber space ni kan! Bagus lah tu ... Dapat lah peluang cuba nasib. Good luck!

Precious

Naz-Segalanya disini said...

fieza..naz dah view.gmbr pertama tu dah macam kad raya dah.tp cute sgt.i likeee it.gd luck k

mummyseri said...

fieza..huhuhu best lak rasanya kontes ni..kite pon nk join jugek la..ceria n sedondon je fieza skuarge..good luck