VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, August 6, 2009

Dedaun Classique - All About Wedding

Dedaun Classique nama company MAMA. Dulu namanyer KRAFBONDA. Baru tahun ni MAMA tukar. MAMA buat business andaman, fotografi, katering, kanopi and all about wedding. Untuk event pun MAMA handle. Advantage, babah is a photographer dan selalu coorporate berdua. Portfolio Dedaun Classique, boleh tahan. Buat masa ni, Dedaun Classique lebih tertumpu kepada service photography. Banyak buat untuk corporate.

Macam-macam pakej yang disediakan. Harga memang berbaloi. MAMA buat service kat rumah jer. Lebih senang nak handle. Dulu ada gak sewa tempat. Tapi kalau dah berkongsi ni, banyak cerita. Lebih baik tak payah. Lagipun MAMA lebih selesa segala urusan di buat di rumah. Bukan apa, MAMA tak percayaler kalau upah maid jaga anak-anak. Takut jadi apa-apa. Lagipun kalau customer datang, customer perlukan khidmat MAMA. Bukan nak buat majlis kat rumah MAMA.

Kepada bloggers yang ada sedara-mara yang belum kahwin dan masih tercari-cari, lawat lah http://krafbonda.fotopages.com atau http://web.me.com/dedaunclassique. Atau boleh call MAMA sendiri di talian 017-6837986 atau 012-6545986 ( hubby ).

No comments: