VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, August 27, 2009

Happy 9th Anniversary to Me and My Lovely Hubby



Genap dah 9 tahun MAMA kahwin ngan babah. Tapi lupa lak nak wish. Bukan apa, tak ingat tarikh. sejak-sejak dah dok umah ni asyik lupa tarikh jer..babah jangan cakap ler...orang lelaki ni kurang sensitif sikit bab-bab ni...baik masa bercinta ker...dah kahwin ker....payah nak cakap...tapi tak apa ler MAMA tak kisah. Cuma MAMA doakan agar kehidupan kami sekeluarga akan lebih diberkati oleh NYA. Anak???buat masa ni, rasanya nanti dulu kot. Tak boleh cakap yang last, nanti keluor lagi. Memang syok anak ramai tapi fening!!Fening!! MAMA tak bagi apa-apapun tak sempat nak membeli-belahpun. Lagipun susah ler nak kuar mana-mana sejak dah ramai anak dan tak kerja ni. Kalau dulu senang sikit nak ke mana-mana sebab ofis kat tengah-tengah town. Cakap jer...SOGO, KLCC, sampai!!! Kalau nak diimbas time-time kerja dulu, dapat gaji dah standy beli present untuk my lovely hubby. Bukan apa, takut terover bajet kang susah. Tapi tak apa sebagai gantinya MAMA just hantar email kat babah, tapi MAMA create yang paling cantik buat babah. MAMA dan babah ni, ada gak rasa malu-malu nak luah lebih-lebih. Zaman dah canggih ni, kita gunakan kemudahan yang diberikan ye tak! Kalau dulu, rajin dan kreatif handmade segalanyer...La ni tak dan lerrr....

3 comments:

ibuhaikal said...

happy anniversary to kak fieza-mamacun..

iedaLUVsham said...

epy eniberseri kak fieza!!! lame tuh..dah 9 tahun! bestnyer!!! semoga bahagia slalu & sentiasa dbukakan pintu rezeki akak sekeluarga ;)

mummyseri said...

happy aniversary buat mamacun n hubby..smoga berkekalan n bahagia slalu :)