VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, August 20, 2009

BABY in PINK Contest

Kali ni nak masuk contest :

BABY in PINK Contest !!

Sebenarnya nak masukkan my little princess, tapi dah terlebih umur pulak. MAMA pulak ingat umur 3 tahun boleh joint contest. Siap dah pose. Tapi tak apalah, sebagai menghargai usaha Ezryn, MAMA nak letak gak gambarnyer walaupun dia bukan salah seorang daripada peserta.


Peserta yang sebenarnya adalah jeng...jeng...jeng...


Nama baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur : 8 bulan

Kepada sesapa yang nak joint, sila tengok term and conditions.


Terms and Conditions for this Contest :


1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009..
- ok

2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda..
- done

3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html
- done

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..
- done

5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja..
- ok

6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
- Sebab anak saya comel dan fotogenik rasanyer.....

b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k..
- Sebenarnya MAMApun masih baru jadi follower kat blog Sha. Tapi apa yang MAMA nampak kita ada persamaan, LOVE PINKKKKK COLOUR. So far apa yang MAMA tengok kat blog Sha ni, banyak cerita pasal your baby. I like it.

Contest ini adalah anjuran :

http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/


Kalau berminat nak joint, klik je kat sini :

http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

1 comment:

defina said...

salam kenal fieza,
bulatnya mata bb, kakak pn bkn main manis melentok... :)
all the best...