VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Monday, August 24, 2009

Kad Raya untuk kengkawan ku...

Kepada kengkawan atau sesiapa saja yang tersinggah kat sini, amik ler kad raya ni dan letak ler kat blog masing-masing supaya nampak berseri.....dan juga terimaler Kad Raya yang tak seberapa ni untuk anda sebagai tanda bermulanyer talian silaturrahim kita. Sebenarnyer MAMA dapat idea bila tengok MAMA ANIS buat perkara yang sama untuk kengkawan. Lagipun MAMA nak raikan kemenangan Contest Baju Raya Sedondon dengan kengkawan semua.
Terimalah kad ini dengan ucapan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan MAAF ZAHIR BATIN daripada MAMA sekeluarga.....( birpun pose baru 3 ari...heee..hee..heee )

3 comments:

mama tisya said...

salam kenal..wah cpt ye dh siap kad raya...tahniah menang contest bj sedondon

ibuhaikal said...

salam kenal akak mamacun..kita bertukar2 link k..tahniah menang contest bj raya sedondon dan thanks kasi kat saya kad raya ini.."selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi..dari ibuhaikal sekuarga..

iedaLUVsham said...

kak fieza, ieda amik ek ;) sorry amik lambat, tak perasan, tq sesgt! ni kag raya yang pertama nih ieda dpt ;)