VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, August 5, 2009

Anak-anak MAMA - Audrene


Nama : Audrene Layla Rizq Arisha binti Haji Khairul Fazril
Nama Panggilan : Audrene / Oyin / Layla
Umur : 6 tahun
Tarikh Lahir : 2 April 2003
Tempat lahir : Hospital Selayang
Hobi : Menonton TV

Tentang Audrene :

Audrene masa baby dulu, tak adalah se"chubby" sekarang. Lahir dengan berat 2.9kg saja. Dia memang cute sangat masa tu sebab mata dia besar sangat. Pernah masuk contest MILNA (makanan baby) dan tersenarai antara top 12 ( untuk model calender ), dapat lah RM1000.00. WOW...banyak tu..masuk gak contest-contest yang lain..sebab masa kerja dulu, MAMA rajin masukkan anak-anak macam-macam contest, sebab selalu beli megazine, atau kat SOGO ke, dah stop jap, la ni nak start join contest semula..Audrene start chubby after her 2nd birthday.. memang naik badan dia. Ketinggian diapun, boleh tahan...lebih kurang Adamme jer..cuma Audrene lagi besar. Audrene ni apa yang MAMA nampak, dia lebih suka ikut abang yang adik-beradik dia buat. MAMA susah nak tahu apa yang dia suka. Tapi paling dia suka, makan. Kalau keluar, Adamme dan Ezryn sibuk nak mainan, dia lebih suka kalau beli makanan. Itu yang MAMA nampak. Audrene jenis yang keras hati. Susah nak tegur. Tapi boleh diharap. Dalam adik-beradik, Audrene jarang kena marah dengan babah. Audrene tak ramai kawan, macam Adamme. Bagi dia, kawannyer adalah ADAMME! Kalau main kat luar, dia lebih suka jadi follower Adamme. Dia memang manja sangat dengan ex-babysitter's family terutama dengan Ayahnyer..

1 comment:

LoveLy baBy said...

masa kecik2 muke dye cam maksu dye...da bsr pn same gak...
alahaiiii..
comeylnye laaaaaaaaaa...
heheheee