VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, August 5, 2009

Anak-anak MAMA - Adamme


Nama : Joshry Adamme Rizq Arish bin Haji Kahirul Fazril
Nama Panggilan : Adamme / Joshry
Tarikh Lahir : 29th July 2001
Tempat Lahir : Hospital Selayang
Hobi : Main games
Kebolehan : Menyanyi, Berlakon

Tentang Adamme :

Adamme ni lahir seberat 3.5kg. Adamme memang seorang yang talented. Kenapa MAMA cakap macam tu? Sebabnyer...memang dari kecik lagi, kalau kat dalam gambar, post dia memang akan lain dari yang lain. Dia memang tak rasa malu bila on stage. Dia memang suka orang mengenali dirinyer sebab tu dia akan join apa saja kat sekolah. Kat rumah suka karaoke. Dia akan cari lagu dalam YOUTUBE dan akan jadi follower untuk lagu-lagu top. Lately ni selalu bawa dia gi casting. jadi extra berlakon. Kira ok ler tu for the first stage! But to Adamme, dia nak jadi yang utama. Setakat extra ni, dia tak suka. First time bawa dia gi berlakon untk extra, merungut. MAMA cakap kat dia, nak jadi pelakon terkenal, kena mula dari bawah. Semua orang macam tu. Tapi perangai Adamme yang MAMA paling tak berkenan, nakal, malas, susah nak dengar cakap. Memang GERRAMMM sangat denga Adamme kalau dia bersikap macam tu.

1 comment:

LoveLy baBy said...

adam mmg giler glamer...hahahaaaa..
nsb baik encem...