VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, August 11, 2009

GERAMMM!!!

Salamm....semuanyer...dah 2-3 hari ni internet tak boleh buka pulak.....tension!!!!! Wayar putus..boring-boring....Malam tadi ikut babah gi lepak kat hotel. Sebenarnyer dah seminggu lebih ada course kat tempat kerja babah. Tiap kali ada course, babah akan dapat 1 bilik tapi tak pernah tidurpun pasal rumah dekat, so MAMA memang tak galakkan dia tidur kat hotel. Jadi tiap kali ada course, MAMA dan anak-anak, akan lepak kat hotel untuk 1-2 hari. Saja bawak anak-anak. Alang-alang  tak boleh nak berinternet kat umah, ikut je ler..Hari ni MAMA memang hot betul ngan Adamme. MAMA punyaler sayang perfume yang babah belikan, tahan 2 tahun. Tup-tup MAMA turn kejap jerr...lubang hidung dah terbau perfume. Sah, ada orang dah guna perfume MAMA. Tengok botol, dah tak nampak perfumenyer..jadi perang dunia ke 3 ler...MAMA memang tak suka orang sentuh barang-barang MAMA. Tapi Adamme ni jenis perangai yang susah nak dengar cakap. Tu yang buat MAMA hilang sabar dengan perangai dia. Terus MAMA buang perfume tu...GEERRRaammmm sangat!!!!!

No comments: