VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, August 26, 2009

CANDID -GIVEAWAY CONTEST

Contest ni dah lama MAMA letak link kat sidebar cuma tak ada lagi gambar yang sesuai. Memandangkan nak tunggu gambar yang sesuai ntah bila-bila nak ada,  so MAMA gunajer gambar apa yang ada. Tak menangpun tak apa. Saja nak memeriahkan acara dan meramaikan peserta. Gambar nipun kebetulan jumpa kat file babah. 

MAMA nak explain sikit pasal kejadian kat gambar ni. Babah ni sebenarnyer kuat bekerja. Kalau dah dapat mengadap komputer kat umah, memang sampai ke pagiler jawapnyer. Ialah kerja-kerja nak edit mengedit gambar ni bukannyer mudah. Pastu time-time giniler idea datang kalau nak create sesuatu. So, bila kat opis, jap-jap ter...zzzzzzzzzz ler...Jadi kejadian kat dalam gambar ni memang tak disengajakan. Dah tak mampu nak sengkang mata. Tak kisahler kat mana, janji boleh landing mata.


 
Jadi kalau ada sesapa yang nak join, klik kat sini tau.
 


 

2 comments:

iedaLUVsham said...

mmg betul2 candid nih! good luck! ;)

zieha said...

salam kenal mama_ cun:)

tks ye joining my giveaway..
tak boleh nak komen ya..ermm
zieha pun kadang2 penah gak ada problem gtu
nak bagi idea pun tak tau lah..sbb zieha pun blurr gak..hehehe

alahai ..nmpknya mama_cun tak ada bloglist ye..
syarat2 contestnya mesti listkan blog zieha dlm bloglist mama_cun
harap dilistkan yek..tk u:)
n GOODLUCK