VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, August 6, 2009

Babah


My lovely hubby. Seorang yang kreatif. Seorang photographer yang begitu MAMA kagumi bukan sebab babah suami MAMA, tapi kerana hasil kerja babah. Babah bukan seorang lelaki yang romantik. Tapi seorang yang begitu bertanggung jawab. Babah muda setahun daripada MAMA. Babah jenis yang cool berbanding MAMA. Babahpun seorang MCGYVER. Dalam diary babah, tak ada perkara yang tak boleh di lakukan. Semuanyer boleh. Sebab tu Opah selalu minta tolong babah kalau ada apa-apa berbanding adik-beradik babah. Babah jenis yang tak putus asa. Pada babah, apa saja untuk kami. Babah suka bergurau dengan anak-anak. Kalau babah balik, anak-anak menyambut babah macam dah lama tak jumpa. Kalau kat luar, orang tak tahupun anak babah dah 4 orang. Di kalangan mamber-mamber babah, rasanyer anak babah paling ramai. Babah dah ada "awek" baru. Si Belang. Opah belikan sempena birthday babah ( in advance ). Memang dah lama babah nak beli motor. Motor yang ada tu dah rosak teruk. Babah beli motor sebab senang nak pergi kerja. Opah ingat babah nak beli EX-5 ke, modenas ke..tapi Opah tak tahu, babah tak suka nampak tak trendy bila naik motor. Tak apalah babah, kita orang semua sayang babah.

No comments: