VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, August 15, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"



Ada contest untuk baby lagi. Syoknyer. MAMA memang suka joint contest macam ni. Sama ler macam mama-mama yang lain. Anak satu anugerah. Setiap anak ada keitimewaan dan "kecomelan"tersendiri. Ni dia contest yang di maksudkan...jeng...jeng...jeng...

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"



HADIAH??
hadiah berupa...
1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara
- Dah jadi follower..

2. sila add banner di atas pada sidebar..
- Dah buat gak..

3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu pictu re baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
- Siap!!

4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gam bar ba by comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilih an juri
- Kat gambar..

5 sila nyatakan bila gambar diambil.
- Dah....

6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...
-OKK..

*A.L.E.R.T*
semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....
newborn ------------------------> 3 thn
for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat men ghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09




Nama Baby : Maryam Ezryna Riza Arisha binti Haji Khairul Fazril
Umur : 3 tahun

Tarikh gambar di ambil : July 2009





Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur : 8 Bulan

Tarikh gambar di ambil : July 2009



Ini lak gambar MAMA dengan anak-anak yang comel-comel. Sorry MAMA tak cun lah hari tu. Ini jer gambar yang ada...


Babah ngan Baby Edhar.

1 comment:

Mea Myra said...

DAH JENGUK LAME DAH KAK. CUMA X BERKESEMPATAN TINGGAL NOTE.. =) ENTRY AKAK ANTARA YG AWAL =) OK GUDLCUK TO BOTH YE ..