VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, December 30, 2009

Baby Edhar......behind the scene

Salam.....semalam pagi-pagi lagi MAMA dah bawa Baby Edhar gi photoshoot. Babah just hantar kat SS2, PJ...then dari sana agent akan amik MAMA dan Baby Edhar untuk di bawa ke Shah Alam....location @ Shah Alam...ala umah dalam citer SPA Q 2......Memang besar dan cantik umah dia...owner umah...Datuk & Datin sangat2 baik dan peramah. Tapi masa sesi photoshoot...yang ada cuma orang gaji je...orang lain dah kuar...Theme...one happy family...ada banyak scene...raya, lepak2, kat dapur, dalam bilik...memula scene raya...start shoot dalam kol 10.30...kena lak pakai baju raya...time Baby Edhar punya part..dia dah mula tak selesa...almaklumlah...memang tak boleh orang lain amik...cebik2..umpan kuih raya..senyap jap..pastu cebik lagi...terus nangis...MAMA amik jap..bagi cool down.....bagi kat "PARENTS" ok jap...nangis balik...payah ooo.....last shot untuk scene ni..kena lak kat depan umah...ala2 lambai2 kat tetamu...masa ni nangis paling teruk..dah la panas + ngantuk + haus etc...memang harusla Baby Edhar nangis...last2 photographer tu soh MAMA pegang cam mana "DADDY"nyer pegang tadi...nanti buat photoshop je....


Habis2...bawak masuk dalam..nyusukan..dan terus...zzzzzzzzzzzz.........bila dah tido..tau2 jela berapa lama dia tido...tambah2 lagi air-cond....memang nyaman rasanya...tapi MAMA kejutkan lepas seham dia tido...bila dah bangun....MAMA bagi dia main ball..amik mood dulu...kick sana...kick sini...memang dia suka sangat...terus bawak gi set....pelan2 "MUMMY n DADDY"nyer amik..pas tu pujuk dia lagi bawak gi ruang tamu lak....masa ni umpannyer lain lak...Director's HP....Sabo jela....memang Baby Edhar seronokla...lagi2 HP tu ada lagu...joget2....crews + pelakon + orang sekeliling kat situ gelak je...pastu...tiap kali nak snap gambar dia...kena umpan HP...

Tak lama pas tu...tido lagi...istilah yang paling sesuai....MAKAN GAJI BUTA...ha...ha..ha.....director tu lak...asyik tanya bila baby nak bangun...nasib la kalau dah bekerja ngan baby...kena la ikut time dia...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semalam gak Oyin gi Hari Terbuka Sekolah.... MAMA tak dapat nak temankan....sorry sangat2....babah je yang bawak...bila MAMA tanya...ok la...boleh jawab ujian yang diberi...hopefully dapat kelas yang terbaik....

No comments: