VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Salam......nak joint contest SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY.

Sebenarnya payah nak cari gambar baby Edhar yang serius. Kalau adapun, tak banyak...



 

Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish Bin Haji Khairul Fazril
Tarikh Lahir : 7.12.2008
Umur : 11 bulan

Contest ni anjuran rifqizuhairi.blogspot.com sempena birthdaynyer yang ke 29


 
Syarat2 adalah seperti berikut...

Be my follower and add my blog kat korangnye list....
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before
31st December 2009
Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....

No comments: