VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, December 19, 2009

Shopping Barang Sekolah

Salam....hari ni gi beli barang keperluan persekolahan untuk Oyin...berkobar2 semangat Oyin...maklumlah nak naik darjah 1...memang tak sabar dia nampaknya...gi shopping kat Mid Valley je pasal dekat ngan umah....saiz baju cam budak darjah 6....tapi labuh la...kena alter. Dari kat Mid Valley lagi Oyin dah cakap ngan MAMA nak try baju ngan kasut..silap2 haribulan sekolah belum buka, baju dah lusuh...memang excited sesangat...ialah...selama 2 tahun asyik pakai baju tadika....nak sekolah sama ngan Abang Adamme, belum cukup umur masa tu...2 tahun Oyin pendamkan perasaan nak ke Sekolah Sri Petaling...dan akhirnya..jadi gak "penghuni" kat sekolah tu...sekarang ni sedang ajar apa2 yang patut kat Oyin supaya bila Hari Orientasi nanti, mudah dia nak jawab soalan yang diberi...to Oyin...MAMA doakan semoga Oyin buat yang terbaik dan dapat kelas yang terbaik...amin.....



My Pretty Princess...

No comments: