VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, December 31, 2009

NOTTI-FACE GIVEAWAY..... (sticky mode)



Salam....nak joint giveaway ni lak.... NOTTI FACE GIVEAWAY




Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish
Nama MAMA : Shafizah
Nama Babah : Khairul Fazril
Umur : 1 tahun
Tarikh Lahir : 7.12.2008

Sebenarnya gambar ni saja2 snap. Baby edhar kalau MAMA yang snap gambar dia, memang suka sangat buat muka. Bila dapat kat Pak Lang, jadi cam ni lak...


OK tak ?? :)

untuk joint giveaway ni senang je....
just click HERE




No comments: