VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, December 5, 2009

Once open a time......

Salam......tengah-tengah dok layan EWAH2...tetiba teringat kat gambar dedulu.....masuk bilik, terus cari album...dah jumpa...tengok dan senyum sengsorang...memang best masa tu....FYI....dulu MAMA ni suka sangat menari....9-5 keje BCBB, after 5 part time dancer. Banyak group dah joint. Ingat lagi masa memula joint, biasanyer kalau dah terror menari, kita yang baru ni, sapa lah yang nak pandang. Memang lumrah kalau dah namanyer dancer....( pengalaman MAMA la... )..bila dah nampak bakat kita, barulah orang buka mata...Memang syok sebab puas dapat buat apa yang kita suka. Tapi, memang dapat tentangan hebat dari parents. Pada diaorang, itu semua menjurus ke arah negative. Tapi MAMA jenis degil. Kalau ada training ke, show ke, pergi tetap pergi...berapa kali on and off. Bila dah kahwin, babah sporting. Anak seorang, still menari lagi...sampai anak no. 2, stop dah...sebab babah dah malas nak amik bila ad training sebab habis lewat...Okla...masa tu anak dah 2....Citrawarna, F1 dan ada beberapa show yang besar2, MAMA dah joint....jom layan gambar2...



Rakaman Hiburan Minggu Ini



Sebelum seisi rakaman kat RTM




 
Ngan Kak Ziana Zain



Kak Maziah, my boss



Show kat mana, tak ingat da....



Masa ni part time dancer kat Sri Putra Restaurant

No comments: