VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, December 13, 2009

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"


Salam.......nak joint contest "Ceria Si Ayah bersama Anak"

yang dianjurka oleh Fasha kerana en Harry merangkap asbennyer punya bestday bulan 12 Dis nie.

Jadi gambar yang dipertaruhkankan adalah ini
-
-
-
-
-


Tadaaa..........
.
.
.
.
.



@ Recreation Park

Nama Babah : Haji Khairul Fazril bin Haji Abdul Wahab
Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Nama Doter : Maryam Ezryna Rizq Arisha binti Haji Khairul Fazril

kat bawah ni pulak untuk selingan je....sebab kena ngan tema




 

 

 

 

 

 






Hadiah setiap satu bagi tempat



PERTAMA

KEDUA

KETIGA



2 Hadiah Saguhati





Tarikh Tutup : 30 Dis 2009



Syarat2



1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda

3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.


4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..

5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..



Cara2



1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..



2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe



3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)



4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini





Senang jekan.. x susah pon... So meh ler join contest ini beramai2..



Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..






Rebutlah peluang ini...

1 comment:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria..

awk, yg lain semua ok cuma ape yek nama hubby awk ngan baby awk tu..nanti tinggalkan msg kat shout mix saya k..