VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, December 20, 2009

MamaCygBaBy GiVEAwaY




Salam.......nak joint giveaway yang di anjurkan oleh mamacygbaby.blogspot.com.

MAMA letak pic yang ini sesuai ngan tajuk giveaway ni...

MAMA suka ngan gambar ni sebab selain warna yang dah di edit ke hitam dan putih, terpancar kekiutan baby Edhar ngan matanya yang bolat itew...dan gambar ni juga menampakkan begitu kasih dan sayang MAMA terhadap baby Edhar ( cam poyo lak ).....



MAMA : Fieza
Baby : Edhar


Kat blog ni jugak ada jual CD yang cantik-cantik corak dan warnanyer  insert dengan harga yang berpatutan...

Kalau nak joint boleh klik kat sini




2 comments:

mamacygbaby said...

fieza..please update add k..mamacygbaby giveway......

MOneYFinDer said...

salam...dah dapat sabun?sila la jguk blog mama lg...t.kasih sudi join giveway mama...