VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, December 19, 2009

Miss adamme so much...

Salam...dah lama Adamme tinggalkan MAMA, babah dan adik-adik....rindu rasanya....walaupun Adamme nakal...bila dah tak ada....baru terasa...tapi yang tak syok nyer...Adamme tak pernah call MAMA...credit yang MAMA top up, Adamme gunakan untuk layan internet...sib baik MAMA selalu call Adamme...tu pun Adamme selalu tak bawak HP...kalau dapat cakappun, nak cepat2 letak HP...syok sangat kot kat sana....??..hari ni, break...tapi MAMA minta maaf tak dapat nak ke sana...MAMA ingat Adamme akan terasa bosan...tapi bila call rupanya Adamme gi jalan2 ngan director....sampaikan tidopun ngan director...Adamme...Adamme...tak apalah...selagi ada orang yang boleh layan kerenah Adamme...layan je la...itu rezeki Adamme...dapat orang baik yang boleh layan Adamme..2-3 hari yang sudah, masa MAMA call...suara Adamme moody je...bila tanya rupanya kena marah sebab terlanggar barang...nakal sangat...MAMA dah nasihat, jangan nakal-nakal....tak apalah...25hb ni Adamme balik...kita gi beli barang keperluan untuk sekolah pulak...Oyin...MAMA dah belikan tadi...


My Hero...

No comments: