VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Monday, December 7, 2009

Lusa Adamme dah nak pergi....

Salam......lusa Adamme dah nak berangkat ke Melaka untuk shooting. Macam manalah dia agaknyer tanpa MAMA?? Kalau kat umah, semua MAMA yang aturkan dan pesan apa yang perlu dibuat..nak mandi MAMA bagitau, kemas bilik MAMA bagitau, nak itu, nak ini, semuanyer MAMA...!!! Memang MAMA selalu marah-marah Adamme, tapi bila lepaskan Adamme kepada orang lain, tak syoknyer rasa...macam mana MAMA marah sekalipun, Adamme anak MAMA. Memula tu memang perancangan akan temankan Adamme selama 2 minggu. Tapi bila production house bagitau, kalau boleh MAMA je yang temankan, terasa susah lah pulak dengan baby yang masih berastfeed....kesudahannyer, ada PA yang akan jaga selama Adamme di sana. Kalau di fikirkan semula, ok juga lah...sekurang-kurangnyer...tak adalah Adamme asyik nak main dan lebih mudah bagi tumpuan. MAMA pesan kat Adamme, kalau nak buat scene sedih, ingat lah MAMA, babah dan adik2 kat umah...mesti kuar air mata...Adamme sememey sikit...cepat beno kuar air mata...banyak barang keperluan dia yang MAMA kena kemaskan. tak pernah lagi berpisah lama-lama ngan Adamme. Paling lamapun 2 hari je...tu pun Adamme dah tak tahan...ni 2 minggu...macam mana lah keadaan dia...??? Macam-macam MAMA pesan kat Adamme...jaga perangai, jangan malukan MAMA dan babah...ialah Adamme nakal sangat. Boleh kena heart attack jaga Adamme ni....susah nak dengar cakap MAMA, selalu ganggu adik2, macam manapun, MAMA akan rindukan Adamme...


Adamme yang nakal dan selalu buat MAMA fening!!!




 

 

 

 

 
Comey!!!

2 comments:

Anonymous said...

adamme berlakon ke?
wah..
xpe..
mama nye jgn sdh2..k

fieza said...

Iyo....hu...hu..hu....banyak kali pesan...takut perangai tak menyenangkan....