VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, December 2, 2009

Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

MAMA tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog http://denaihati.blogspot.com/
dan kalau kenkawan terbaca atau dapat tahu tentang contest ni dari blog ni, kengkawan mesti bagitau

"Saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog http://fieza-mamacun.blogspot.com/ "


Contest ini berjaya dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.



1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com.my menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" pada ranking 1 - 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 - 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

2. Kepada yang rajin mempromosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.



Syarat-syarat contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"

1. Terbuka kepada Satu Dunia Melayu yang mempunyai weblog samada berbahasa Melayu atau English.

2. Buat satu entri bebas di weblog ANDA dan wajib ada perkataan "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dan saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog : contoh saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog Hidup Biar Sedap.

3. Dalam entri Anda wajib ada nama-nama sponsor dan tolong update bila ada sponsor baru.

4. Dalam entri jangan lupa backlink kepada Denaihati.

5. Tinggalkan komen dan link entri anda di posting contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" di weblog Yang Terbuku Di Hati.

6. Jangan lupa subscribe blog ini melalui email dan aktifkan.



7. Follow Twitter @Denaihati dan klik button retweet di entri ini.

8. Follow Facebook @Denaihati dan kongsikan link contest ini dengan teman-teman Facebook ANDA.

9. Tambahkan link blog Denaihati ke dalam bloglist ANDA untuk terus monitor contest ini.

4 comments:

denaihati said...

Terima kasih join contest. Mama fieza adalah peserta yang ke 5. Jangan lupa hadiah untuk referral RM untuk setiap seorang.

aminjohar said...

Hi Mama Fieza, selamat berkenal-kenalan :-)

AJ kenal blog Mama Fieza pun datang dari blog contest denaihati juga. :-)

AJ pun baru aja sertai contest ini. Apa yang AJ sampaikan dalam contest ini bukan sekadar tuk menyertai Contest aja. Nak share experience dan mencari rakan kenalan blogger.

Ini artikel AJ tuk contest ni.


Ada kelapangan sudilah membaca dan mengomen. huhuhu

Huhuhu AJ try2x aja contest ini. Janji berani gagal. :-)

xyncaholic said...

yup..walaupon tak menang,sekurang-kurangnya kita dapat berkongsi pengalaman dan cerita.HIDUP BERANI UNTUK GAGAL..

fieza said...

iya....nanti MAMApun ada cerita nak share tentang tajuk ni...