VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, December 10, 2009

MOBS END OF YEAR CONTEST

Salam.....comtest kali ni hadiah yang ditawarkan memang lumayan....and the theme is "BEST FAMILY PHOTO" contest.


So, here we are
-
-
-
-
-
-
-


Original, no photoshop, no editing  

Babah (Aril ), Ezryn, MAMA ( Fieza ), Oyin and Adamme

Gambar ni di ambil sempena hari raya aidilfitri yang lalau dan ketika itu MAMA sedang mengandungkan baby Edhar. For this year, tak ada gambar raya sekeluarga atas sebab2 teknikal. Jadi harap pihak penganjur tak kisah. Asalkan tak lari tema..
 


Here's the SIMPLE steps...
1. Find your BEST FAMILY photo (must include at least one parent and one child, extended families welcome too)
2. Blog about it with the title "MOBS END OF YEAR CONTEST" (other title will be disqualified)
3. Mention about the contest in your blog with links back to this contest page.
4. Add our contest banner on your blog's sidebar/top page
5. Be MOBS follower on blogspot, tweeter and/or Facebook (either one or all)
6. Leave a comment HERE with blog link + email address (no email will be disqualified)

Jadi kengkawan, tunggu apa lagi....jom joint contest...kalau tak joint..nyesal....sebab hadiah2nyer memang best giler...

Contest link :
http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2009/12/mobs-end-of-year-contest.html

2 comments:

Anonymous said...

Hi sis, thanks for joining MOBS contest. Sha dah chk... semua cukup syarat :) All the best and good luck !!

:) Sha of MOBS

Anonymous said...

salam perkenalan

and all the best!
=D