VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, December 5, 2009

JOM join contest..ada hadiah menanti anda


Mari...mari....joint contest anjuran aisumi.

Syarat nak Join contest:
  1. Adalah follower blog Aisumi  STYLE
  2. Kena letak banner yang disediakan kat bawah ni di blog anda (letak kat side bar)
























Cara Join contest:

  • Buat STICKYMODE ENTRY pasal contest nih selama 3hari di blog anda (tittle:JOM join contest..ada hadiah menanti anda)
  • Ambil dan save gambar kat bawah nih kemudian cari bintang@star yang tersembunyi. buat bulatan pada bintang yang anda temui serta kira ada berapa banyak bintang yang tersembunyi.

  • E-mailkan gambar jawapan berserta url blog anda ke: ss_sepet@rocketmail.com (tittle:Contest Aisumi Style)
  • Tarikh tutup akan diberitahu kemudian..

Senang je kan....

No comments: