VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, December 4, 2009

Cutest Baby SMILING


Salam....contest terakhir untuk tahun ini bertemakan "Cutest Baby SMILING" anjuran :



 Hadiah-hadiah yang ditawarkan :


1x First Prize

  • One Medium Landscape Hardcover or Medium Portrait Hardcover Photobooks by PhotoBook Malaysia (worth RM144)
  • One bag of his/her choice from AliceWonders (worth from RM50-RM200)
1x Second Prize

  • One Medium Portrait Softcover or Medium Portrait Classic Softcover by PhotoBook Malaysia (worth RM80)
1x Third Prize

  • One Large Landscape Poster by PhotoBook Malaysia (worth RM68)
3x Consolation Prize

  • One PurseHook from AliceWonders (worth RM20)










 



Nama bayi : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul fazril
Tarikh Lahir : 07.12.2008
Umur : Setahun

Write why you love to see your baby smiling.

- MAMA suka melihat senyuman Baby Edhar kerana ia adalah penawar untuk segala keresahan, kemarahan dan secara tidak langsung menjadi terapi dalaman untuk diri MAMA.

 - Setelah penat dengan pelbagai aktiviti seharian, apabila terlihat sahaja senyuman Baby Edhar seolah-olah diri ini terasa segar kembali.

- Melihatkan senyuman yang terukir di wajah baby Edhar, mengeratkan lagi kebahagian dalam keluarga MAMA.

- Memotivasikan diri MAMA untuk menjadi yang terbaik.

- Senyuman baby Edhar sangat-sangat comel ditambah dengan keletahnya.

- Tiada yang indah dalam hidup ini selain daripada melihat senyuman seorang bayi yang sudah tentu luhur dan jujur dalam mengukir senyuman. Bayi tidak pandai berkata-kata, tetapi senyumannya membawa seribu satu makna.


    PhotoBookMalaysia : http://www.photobook.com.my

    This month’s Baby Photo Contest is proudly sponsored by:


    No comments: