VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, December 6, 2009

Happy Birthday My Cute Little Boy...

Salam.....esok ( 7.12.09 ) birthday Baby Edhar yang pertama....memang ada perancangan nak buat...tapi keadaan tak mengizinkan. Next year.....insyaallah...tetiba terplan lak soh babah beli kek hari ni untuk saja-saja...sebab kalau nak tunggu, babahpun sibuk ngan keje...jadi apa yang ado je la....dah beli ajak la beberapa kerat kengakawan Adamme dan Oyin.....cuma nak memeriahkan suasana je....lagipun time sibuk ngan kenduri kawin, susah sikit nak buat party. Semua orang sibuk...Cian baby Edhar...tak apa sayang...next year kita buat yang best sikit....

Anyway buat Baby Edhar yang MAMA sayangi....agar bertambah lagi bermacam-macam kepandaian dan jadilah anak yang soleh.

Kecik-kecikpun ada gak gambarnyer....layanzzzz........



 

 

 

 

 

 

2 comments:

iedaLUVsham said...

epy bufday baby edhar cyg!! muahhh!! :)

fieza said...

Thank you aunty...nanti kalau MAMA buat yang besar skit, Edhar jemput tau...